Handleiding schuttersgids ( zaakgelastigden )

Beste zaakgelastigde,

Na maanden voorbereiden is er witte rook!

Vanaf nu zal het mogelijk zijn om jullie schietingen in te geven in de schuttersgids, en ze zo op onze website te publiceren.  En zo zullen ze ook in de papieren versie van de schuttersgids worden opgenomen.

Bijgevoegd vind je de handleiding die je zal gidsen doorheen de procedure om een schieting te publiceren. Vooral geen paniek, de handleiding is zo geschreven dat iedereen zonder voorkennis in staat moet zijn de schietingen van zijn club in te geven.

Via het inlogveld (login rechts bovenaan de site www.knbbw.be) kan je inloggen met het mailadres dat je op het etiket op de handleiding. Een paswoord is persoonlijk en kan je zelf aanmaken (na het invullen van het vermelde mailadres) via de site door te klikken op “wachtwoord vergeten”.  Je ontvangt mail waarbij je je wachtwoord kan kiezen na op de link geklikt te hebben. Vanaf dan kan je inloggen met het mailadres en het wachtwoord!

Nog enkele dagen geduld, de brieven zijn op de post.

Mocht blijken dat dit toch niet lukt zoals verwacht of dat je toch met een probleem zit bij het ingeven van een schieting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via schuttersgids@knbbw.be.

Wij plannen ook nog minstens 1 extra infosessie waar geïnteresseerden welkom zijn om onder onze supervisie de schietingen samen in te geven. Plaats en datum wordt zeker en vast nog meegedeeld via de website en via mail.

Hoogachtend,

 

Secretaris digitale communicatie Nationaal Voorzitter
DIETER GEZELS MARC DE BRUYNE

 

 

klik hier voor de handleiding   :  20180111 handleiding schuttersgids